El supervigilant del carrer Alí Bei

Conserge, psicòleg, vigilant i superheroi. No se li escapa res: és la seva missió. Toni Pérez és el guardià del número 25 d’Alí Bei de Barcelona, l’edifici on també hi ha la redacció de LA MIRA. Ens explica el que no veiem els veïns

El supervigilant del carrer Alí Bei
Fotografia de Jordi Borràs Abelló.

“BON DIA!!”, em saluda el Toni mentre frega les rajoles blanques de la porteria. Cada matí és el mateix ritual. Amb la camisa ben ficada per dins dels pantalons, el Toni està fregant. Al vestíbul, un cartell groc adverteix que una part del terra és molla. Però un no té temps de fixar-s’hi, perquè la seva figura, alta i imponent, està centrada a dir-te bon dia amb energia. I si et queixes que estàs cansat, o que la setmana s’està fent massa llarga, ell ja té la seva resposta: “Dilluns, llegums! Dimecres, croquetes! I dijous... toca’t els ous!!”.

Ell és Toni Pérez, el conserge del número 25 del carrer Alí Bei, un petit edifici d’oficines ubicat a l’Eixample, a prop de l’Arc de Triomf. Situat discretament entre dues entrades de pàrquing, és el mateix edifici on hi ha la redacció de LA MIRA. La seva és una porteria, una entrada, a un dels milers de formiguers de Barcelona.

Clica aquí per llegir l’article sencer